Garancia exkluzív
 
Felár nélkül, kizárólag az üzletünkben vásárolt gépekre!
 
Áraink extra szolgáltatásainkat is tartalmazzák - többletköltség nélkül! Üzletünkben vásárolt gépeinek garanciális regisztrációját átvállaljuk. Nyilvántartjuk a gépek garancialeveleit. Meghibásodás esetén elég csak a gépet behozni, minden további papírt intézünk. (Nincs többé elkeveredett garanciapapír, nem szükséges a könyvelésen keresni a számlamásolatot ...)
 
Kérésére a garanciaidő lejárta előtt kiértesítjük és egy utolsó garanciális átvizsgálást, szervizszolgáltatást vehet igénybe készülékén. (Jelentős költségmegtakarítás, hisz átvizsgált géppel indulhat neki a garanciaidőn kívüli időszaknak.)
 
Fúró-vésőkalapácsok tulajdonosait a 3. évi garanciális időszak lejárta előtt kiértesítjük utolsó garanciális karbantartás céljából. (Igény esetén cseregépet biztosítunk a javítás időtartamára, így megkíméljük a gépkölcsönzés költségeitől.)
 
Garancia exkluzív szolgáltatásunk nem vonatkozik az alábbi esetekre: szándékos károkozás, túlterhelés, kábelszakadás, beazonosíthatatlan gépekre és egyéb üzletben vásárolt gépekre. 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Bosch termékek
Makita termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Metabo termékek
Termékajánló