Garancia exkluzív
 
Felár nélkül, kizárólag az üzletünkben vásárolt gépekre!
 
Áraink extra szolgáltatásainkat is tartalmazzák - többletköltség nélkül! Üzletünkben vásárolt gépeinek garanciális regisztrációját átvállaljuk. Nyilvántartjuk a gépek garancialeveleit. Meghibásodás esetén elég csak a gépet behozni, minden további papírt intézünk. (Nincs többé elkeveredett garanciapapír, nem szükséges a könyvelésen keresni a számlamásolatot ...)
 
Kérésére a garanciaidő lejárta előtt kiértesítjük és egy utolsó garanciális átvizsgálást, szervizszolgáltatást vehet igénybe készülékén. (Jelentős költségmegtakarítás, hisz átvizsgált géppel indulhat neki a garanciaidőn kívüli időszaknak.)
 
Fúró-vésőkalapácsok tulajdonosait a 3. évi garanciális időszak lejárta előtt kiértesítjük utolsó garanciális karbantartás céljából. (Igény esetén cseregépet biztosítunk a javítás időtartamára, így megkíméljük a gépkölcsönzés költségeitől.)
 
Garancia exkluzív szolgáltatásunk nem vonatkozik az alábbi esetekre: szándékos károkozás, túlterhelés, kábelszakadás, beazonosíthatatlan gépekre és egyéb üzletben vásárolt gépekre. 
 
 
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Bosch termékek
Makita termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 401,52 Ft
Metabo termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem