Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Bosch GAL18V-160 gyorstöltő + 2 db ProCORE18V+ Li-ion akkumulátor, 18 V, 8.0 Ah

A termék az alábbi kategóriákban található:

Bosch akkumulátorok és töltők

Leírás

Nagy teherbírású kezdő szett: 'Tabless' technológiájú nagy teherbírású akkumulátor a több üzemidőért és 18V-os gyorstöltő.
 
  • Akár 71%-kal** hosszabb üzemidő nagy igénybevételű alkalmazásokhoz a rendkívül innovatív, lap nélküli cellatechnológiának köszönhetően.
  • A ProCORE18V+ 8.0Ah akkumulátor ultragyors teljes feltöltése 44 perc alatt.
  • Az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a Bosch Professional 18V-os rendszerrel és az AMPShare akkuplatform gépeivel.
Nagy igénybevételű alkalmazásokat kell végezned hosszabb időn keresztül? Ebben az esetben a nagy teherbírású kezdő szett a megfelelő választás a számodra. A készlet két lap nélküli, nagy teherbírású ProCORE18V+ 8,0Ah Professional akkumulátort tartalmaz akár 2000 W vezetékes teljesítményhez, valamint a GAL 18V-160 Professional ultragyors töltőt. A hagyományos akkumulátorok több lapkás cellákkal rendelkeznek, amelyek csak két lapkát használnak áramútként. Ez egy szűk keresztmetszet, amely növeli az akkumulátor ellenállását. A ProCORE18V+ 8.0Ah Professional akkumulátoraink a forradalmi 'tabless' cellatechnológiát használják. A forradalmi 'tabless' cellatechnológia megnyitja ezt a szűk keresztmetszetet. A mindössze két áramút helyett az új tabless akkumulátorunk számtalan párhuzamos áramúttal rendelkezik, amelyek közvetlen elektromos kapcsolatot biztosítanak az elektródák és a doboz között. Az eredmény: kevesebb ellenállás, kevesebb hő és hosszabb üzemidő. A ProCORE18V+ 8.0Ah Professional akár 71%-kal* hosszabb üzemidőt biztosít a nagy teljesítményigényű vezeték nélküli alkalmazásokhoz a meglévő ProCORE18V 8.0Ah-hoz képest. A GAL 18V-160 a mi ultragyors 18 V-os akkumulátortöltőnk. Standard üzemmóddal és további töltési módokkal rendelkezik, hogy növelje a termelékenységet és időt takaríthass meg. A 16 amperes töltőáramnak köszönhetően mindössze 15 perc alatt 50%-os töltöttségi szintre állíthatod akkumulátorod - ez különösen kényelmes, ha még a nap vége előtt be kell fejezned néhány munkát. A munkaközi szünetben is teljes feltöltést érhetsz el - a legnagyobb sebességgel mindössze 44 perc alatt tölti fel akkumulátorod.
 
Szállítási terjedelem:
  • GAL 18V-160 Professional gyorstöltő
  • 2 x ProCORE18+ 18 V, 8.0 Ah akkumulátor
Műszaki adatok:
 
1. akkumulátor kapacitása: 8 Ah
Akkufeszültség: 18,0 V
1. akku tömege: 1,001 kg
Cellatípus: Li-Ion
Akku töltőfeszültsége: 14,4 – 18 V
Töltőáram: 16 A
Töltő tömege: 0,95 kg
 
 
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Bosch termékek
Makita termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Metabo termékek
Termékajánló