Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Sola öleslécek, lehúzólécek

PROFIL SÚLY
A SOLA öleslécei mindig átlagon felüliek. Ez igaz a profil súlyára is, amely több, mint folyóméterenként 650 g (650 g/fm). Ez elengedhetetlen feltétel a márkás öleslécek esetében! Így a SOLA öles- és lehúzóléceinek élettartama lényegesen hosszabb, és különösen jól tűrik az igénybevételt. A nagy falvastagság védi a SOLA öles- és lehúzóléceit a mindennapos elhasználódástól, vagy ha leejtenénk az építkezésen. Ez minimálissá teszi az esetleges pontatlanságot.
 
ELHASZNÁLÓDÁS
A mi ölesléceink a nagy folyóméterenkénti súlynak köszönhetően jóval többet kibírnak, és élettartamuk is hosszabb, mint a könnyű súlyú darabok. Ez fontos tényező, ugyanis a vakolat, szemcsés felületek, kavicsok lehúzásánál rendkívüli igénybevételnek vannak kitéve. A súly és ezzel összefüggésben a nagyobb vastagság növeli a munkaeszköz ellenálló képességét.
 
 
MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS
Minden ölesléc finombeállítása és ellenőrzése egyedileg történik. Amit ráírtunk, azt be is tartjuk. Garantáltan. A SOLA öleslécek tűréshatára modelltől függően 0.50 mm/m-1.00 mm/m. Ezzel felülmúlnak minden más minőségi öleslécet, amelyek maximális mérési tűréshatára 1.00 mm.
 
SZABADALMAZTATOTT ULTRAHANGOS HEGESZTÉS 30 ÉV GARANCIÁVAL
A SOLA által alkalmazott, szabadalmaztatott ultrahangos hegesztés biztosítja, hogy a libella nem folyhat ki. Évtizedes tapasztalataink és a know-how jelentette előnyünk révén erre 30 év garanciát tudunk adni Önnek.
 
TÖRÉSMENTES FOCUS AKRILÜVEG LIBELLA
2011 óta minden SOLA vízmértéket és SOLA öleslécet a szabadalmaztatott FOCUS libellával szerelünk fel. A gyűrűs libellákkal ellentétben a FOCUS libellák jóval élesebb kontraszttal rendelkeznek, így gyorsabb, pontosabb és jobb mérést tesznek lehetővé. Mindezt profi szakemberek által Európa-szerte végzett tesztek bizonyították. A mindeddig felülmúlhatatlan pontossága mellett törésbiztonság és a deformálódással szembeni stabilitás jellemzi a FOCUS libellát. További minőségi tulajdonságai: A libella folyadék antisztatikus és fényállósága is igen jó.
 
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Bosch termékek
Makita termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 355,88 Ft
Metabo termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem