Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Sola vízmértékek

PROFILSÚLY
A SOLA vízmértékek mindig átlagon felüliek. Igaz ez a profil súlyára is, amely több, mint folyóméterenként 500 g (500 g/fm). Ez a minőség elengedhetetlen a márkás vízmértékek esetében! Ezáltal a SOLA vízmértékek élettartama lényegesen hosszabb, és különösen jól tűrik az igénybevételt. A nagy falvastagság megóvja a SOLA vízmértékeket a mindennapi elhasználódástól, vagy ha leejtenénk az építkezésen. Ez minimálissá teszi az esetleges pontatlanságot.
 
Modell Profilsúly
RED / BIG RED kb. 890 g/fm
AZ, AZM kb. 750 g/fm
I, ID kb. 650 g/fm
BIG X kb. 630 g/fm
AZB kb. 590 g/fm
AV, AVD kb. 520 g/fm
 
MINŐSÉGELLENŐRZÉS
A SOLA 1994 óta rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal. Az ISO rendszernek megfelelően minden területen folyamatos minőségbiztosítási intézkedéseket alkalmazunk. Minden SOLA vízmérték finombeállítása és ellenőrzése egyedileg történik. Amit ráírtunk, azt be is tartjuk. Garantáltan.
 
CSÚSZÁSGÁTLÓ VÉGDUGÓK STOP
A RED/BIG RED modellek végdugóit csúszásgátló funkcióval láttuk el. A vízmérték ezáltal kényelmesen elhelyezhető és biztonságosan megtartható az adott felületen. Így például jelöléskor egy kézzel is biztonságosan lehet rögzíteni a vízmértéket.
 
 
MÉRÉSI TŰRÉSHATÁR - STANDARD MÉRÉS
 
A SOLA zártszelvényes vízmértékek mérési tűréshatára legfeljebb 0.50 mm/m standard mérések esetén. Ez az érték felülmúl minden más minőségi vízmértéket, amelyek maximális mérési tűréshatára legfeljebb 1.00 mm/m.
 
MÉRÉSI TŰRÉSHATÁR - FORDÍTOTT MÉRÉS
 
Minden alumínium zártszelvényes SOLA vízmérték maximálisan 1.00 mm/m-es tűréshatárral rendelkezik! A nagyon pontosan megmunkált libelláknak köszönhetően egyszerűen optimális fordított mérések esetén.
 
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Bosch termékek
Makita termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 359,44 Ft
Metabo termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem